Noi 4 . Sau Eu si Ele

Unul din dezavantajele de a vrea sa fii independenta, e ca tii toata lumea la distanta. Gresit.
Am descoperit recent (eu am revelatii adesea, cand fac cate'o gafa) ca am niste prieteni tare faini. Asa, long distance stuff, dar faini rau.

Raluca( sau sor'mea) - dupa 20 de ani aproape in care am considerat ca e singura persoana in lumea asta care nu ma intelege niciodata, realizez eu, noaptea tarziu, ca nu'i asa. M'am destainuit eu ei, si surpriza a fost ca nu m'a criticat deloc, ba mai mult, mi'a dat sfaturi constructive. D'atunci vorbim ca doua obsedate de relationare, cand pe net ,cand la telefon, si ne ridicam una alteia moralul.

Alina ( sau Guru) - P'Alina o stiam eu cat de cat, ca'i mai crazy, de cand am vazut'o la Bucuresti. Precizez ca initial stiam ca vrea sa'i fure prietenul lu' sor'mea, si o sfatuiam sa'i fure scara de la pat( ca ea statea la etaj). Aveam mintea frageda, ca aveam 16 ani, deci e de inteles:)) Am descoperit'o mai tare acu vreo doua nopti, cand eram mega confuza, si am fost redirectionata spre ea. Surpriza, desi pornisem cu nervi si pareri de rau, m'a facut sa ma simt tare normala. Vorbim chiar orice, impartasim experiente de viata, deschidem jocuri.Tot ea are cuvinte precum "urs", "maxim", "tzi". Nu cereti explicatii, sunt chestii intime :))

Laura ( sau Iubi) - Cu Laura eram eu mai apropiata in momentele in care eram la Bucuresti, faceam chestii gen impartit patul la filme:)) ne intitulasem Iubi ,si ne gandeam s'o dam in "bi". P'atunci glumeam (CRED!!). Well, coincidenta a fost ca pe Laura am sunat'o din greseala la 10 dimineata, in aceeasi zi in care o sunam pe la 12 noapte disperata pe sor'mea. Laura face si ea parte din jocul in care a intrat initial cu Alina, si nu stiu daca ar trebui sa fiu mandra, dar au un punct in minus fata de mine( mult succes la inscris puncte gagici! :)) ).

Ele sunt la medicina. Toate 3. Sper sa se faca medici diferiti, sa am ce profita pe urma lor. Intre Iasi si Bucuresti nu'i drept distanta mare...doar cat sa dai log in pe mess.


Ps: Alina e buna rau. Ea deseneaza. Dupa diverse desene cu tenta porno pe care le'am salvat in arhiva personala, si'a dezvoltat creativitatea pe un adevarat tablou reprezentativ. (click pe poza pt zoom)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii: