Domnule...v-a cazut eticheta!


traim imtr-o lume a etichetelor. Fiecare purtam pe spate cate una.
Ideea, poate chiar tragedia , e ca noi nu stim ce scrie pe ele,
intrucat nu putem sa le vedem. Sunt asemeni unor stampile pe spate..stim ca exista, suntem constienti de ele, dar avem nevoie de cineva sa ne explice rolul lor.
Asa ca rugam persoane apropiate, sa ne spuna ceea ce ochii nostri nu pot vedea.
Ideea e ca uneori etichetele se schimba. Prin faptele tale modifici realitatea din ochii celor din jurul tau. Iar eticheta, fiind parte din tine,ia o forma diferita, prezentand o trasatura noua. Sunt oameni integri ce ne vor spune, indiferent de cat de dureros e , adevarul. Atunci ne stim eticheta si stim ce vedeau ceilalti in noi. Sunt oameni ce se considera capabili a pune ei insusi etichete, incercand sa modifice viziunea celorlalti, si ,bineinteles, vor exista mereu oameni ce te vor privi in ochi, si iti vor spune neadevaruri. Iti vor spune cat de mult esti apreciat, cat de valoros esti ca persoana, desi probabil ei nu cred asta. Tu, sigur de ceea ce auzi, nu mai ceri o a doua parere, fiind convins ca eticheta ta asta arata. Ajungem intr-o lume cu doua tipuri de persoane. Cei ce stiu, si cei ce nu stiu. Din cand in cand mai vine un om cu o oglinda. Atunci se ingramadesc toti sa-si citeasca eticheta primita.
Aceasta se numeste " trezirea la realitate", suferi o dezamagire, gandesti la rece, evaluezi pierderile si castigurile si treci mai departe.
Dar va exista mereu categoria ce va crede ca nu a vazut bine, ca oglinda facea parte dintr-o conspiratie sau pur si simplu nu zice adevarul.
Tu iti cunosti etichetele? Oricum, le avem cu totii...important e cine ni le citeste.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comentarii:

Lory spunea...

trebuie sa ne gandim cum sa cream acele etichete sa le coloram frumos sa le facem publicitate sa le facem sa apara peste tot,sa le promovam si sa le facem de neuitat ce-i mai important;trebuie sa dovedim prin etichete calitatea continutului...sa dam acelor etichete false realitatea personalitatii noastre ca sa putem sinceri sa ne abatem de la falsitatea ce ne corupe constant zi de zi
ps...te astept pe la mine prin blog
scrii frumos

Lory spunea...

http://yrol.weblog.ro/

Anonim spunea...

Am vazut un film in care o tipa s-a dus la un fel de blind date. Tipul cu care s-a intalnit era producator de etichete.. In fine, de acolo reieshea importanta lor.. Oricum tipul era crizat si ciudat. Interesant post:P

Ionut spunea...

www.urbanss.blogspot.com ....cele mai noi stiri despre vedete si ceea ce tu nu stiai despre ele!